Select Page

El proper dissabte 22 de juny, a la Plaça de l’Església, es reivindicarà el dret a la diversitat amb una gran festa oberta a tot el públic.

La regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’ajuntament d’Altea ha presentat la Tercera Edició de “DiversAltea”; un esdeveniment reivindicatiu que comptarà amb diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+.

L’edil de les dos àrees, Anna Lanuza, informa que “DiversAltea serà la primera vegada que eixirà al carrer amb una nova ubicació, La Plaça de l’Església, però amb el mateix objectiu que és visibilitzar el col·lectiu llançant un missatge de respecte”.

El dissabte 22 de juny tindrà lloc este esdeveniment on l’obertura la realitzarà, cap a les 21:00 hores, la Batucada Sonats d’Altea i donarà pas a la lectura del manifest per part de Leo Mulió; Es comptarà amb el DJ Kebra i les actuacions d’Euphoria i Alen Santander. D’altra banda, Amparo Oltra realitzarà un monòleg i hi haurà moltes altres sorpreses.

El coordinador del departament de Benestar Social i Igualtat, Braulio Cencerrado, ha volgut manifestar que “és un dia de celebració per molts èxits aconseguits, però que cal continuar treballant per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBIQ+”. Es tracta d’un esdeveniment obert on tot el poble hi és convidat, una festa que té com a mestre de cerimònies Jean Coco que amenitzarà la vesprada-nit. Ell mateix ha declarat en roda de premsa que “L’Orgull és una festa, una celebració dins el marc de la diversitat. I este any, en estar obert, es tindrà més poder per arribar a tot el públic”.

 

 

 

Pin It on Pinterest